Halaman

Mid-term exam

Asslamualaikum

berdebar je rasa hati ni. Jumaat ni exam weyh, dan sekarang aku still update blog. Class tak kita. Aku dah try nak study, tapi tak boleh sebab jiwa raga ni tetap nak update blog. Penangan kaki blog. actually, nie kali pertama aku exam pertengahan tahun kat SMIAAG sebab aku pindah. well, i dah jadi warga al-amin. "kami warga al-amin, amanah Allah, tuhan rabbul a'alamin" ceh gitu.

Bagi aku subjek kat sini tak adalah susah sangat dari sekolah lama. Yang KKQ nya,  ya Allah exam dia bukan main susah lagi. kalau kat al-amin nie senang sikit sebab subjek tajwid and tassawur tak susah sangat. InsyaAllah boleh. 

Apa-apa pun, para pembaca doakanlah saya lulus ujian ni. Hal ini berkaitan dengan dunia dan akhirat. Amin :) 

       
Pray for us! 😊

Tiada ulasan: