Halaman

Kotex Natural Care

Assalamualaikum
Last week, balik dari library, aku pergi lepak jap kat Ampang Point nak beli barang niaga untuk WAFA sekolah. Aku masuk Watson nak beli barang sikit. Time tengah tengok barangtu, ada seorang salesgirl ni bagi aku satu benda ni. 


Sample Kotex Natural Care. Kotex Natural Care adalah tuala wanita yang paling latest dikeluarkan oleh Kotex. Nak tahu kenapa panggil Natural Care? Sebab tuala wanita ni ada Ekstrak Semula Jadi yang mengandungi ramuan semula jadi yang berasal dari minyak pati tumbuhan yang membantu mengawal bau tidak diingini. Kotex Natural Care ni ada dua bau iaitu Daun Sirih dan Lavender. 

Kotex Natural Care ni memang bagus sebab dia memerangkap bau even pakai lama and lagi lagi bila kita berpeluh. Kotex Natural Care ni pun sesuai untuk girls yang suka bersukan sebab bila bersukan mesti badan berpeluh kan? Selalunya, time peluh ni selalu ada bau yang tidak diingini and mesti selalu rasa segan and takut ada orang terbau benda yang tidak diingini.

Orang selalu kata, pakai tuala wanita yang ada pewangi ni, bau dia kuat sangat sampai ada orang perasan. Jangan risau geng. Kotex Natural Care ni memang bau dia tak kuat macam tuala wanita yang lain so orang tak akan perasan. So, bila kita pakai Kotex Natural Care, keyakinan diri makin bertambah, hari pun menjadi semakin ceria.

Kalau korang nak dapatkan sample boleh layari: Kotex Malaysia or boleh pergi mana-mana kedai Watson berhampiran. ;)

Tiada ulasan: